Training datavaardigheden

gratis
Een kennismakingscursus datavaardigheden. Welke competenties gebruiken we bij het omzetten van data naar informatie? Hoe kunnen we onze organisatie hiermee ontwikkelen en data literate worden? Tijdens deze korte introductieworkshop geven we u uitleg en gaan we aan de slag met een praktijkvoorbeeld.
Datum: 29 september
Tijdstip: 09:30 uur - 13:30 uur

Extra informatie

Een gratis, online training datavaardigheden geeft u in een ochtend meer inzicht in uw eigen (data) mogelijkheden. Mogelijkheden die het ontwikkelen van uw data geletterdheid meebrengt. Voor u en uw collega’s en daarmee de gehele organisatie. Een ervaren trainer geeft een korte introductie op wat we verstaan onder Data Literacy? Hoe kunt u toetsen op wel niveau u zelf vaardig bent met data en hoe verhoudt zich dat tot algemene normen. Daarnaast laten we u zien welke methoden gebruikt worden om datavaardigheid en daarmee een datagedreven organisatie te laten groeien.

We gaan in vier uur tijd aan de slag met zowel theorie als een praktijkopdracht we staan even stil bij een stuk changemanagement,  dit in het kader van hoe krijgt men een data gedreven cultuur . Daarnaast behandelen we de techniek ook vanuit de achterkant van een van de verschillende BI-tools.

In de introductieworkshop datavaardigheden gaan we in op:

  • Data op en buiten de business omgeving
  • Van data naar Single Point of truth
  • KPI’s volgens de SMART-methode
  • Datavaardigheid op verschillende niveaus
  • Methoden, competenties en rollen binnen de datagedreven organisatie

Deze online training neemt 4 uur van uw tijd in beslag, deelname is gratis en aanmelden eenvoudig.

Aanmelden voor: Training datavaardigheden